fbpx
SKU LIVTEC Kategoria

Livtec Recovery Hyvinvointianalyysi

149.00 €

Livtec Recovery -hyvinvointianalyysi mittaa stressiä, palautumista ja untasi. Onko sinulla jatkuvaa väsymystä ja kuorsaatko? Onko sinulla ylipainoa? Livtec Recovery -mittauksessa käytettävien huipputarkkojen EKG-pohjaisten sensoreiden avulla pystytään arvioimaan myös obstruktiivisen uniapnean riskiä.

Livtec Recovery -hyvinvointianalyysi antaa huipputarkkaa mitattua tietoa stressistä ja unen laadusta. Kahden vuorokauden mittainen analyysi perustuu mm. sykevälivaihteluun. Vaihtelu on voimakasta, kun ihminen on perusterve, hyvässä fyysisessä kunnossa ja hetki päivästä on palauttava. Henkisen tai fyysisen kuormituksen lisääntyessä sykevälivaihtelu alenee.

Livtec Recovery:n käyttämä EKG-pohjainen sensori mittaa kahden R-piikin välistä aikaeroa, mitä pidetään ylivoimaisesti tarkimpana menetelmänä, verrattuna esimerkiksi yleisesti kaupallisissa älylaitteissa pulssin mittaukseen. Analyysin ekg-pohjaisuus mahdollistaa palautumisen ja stressitason mittauksen lisäksi kohonneen uniapneariskin arvioinnin. Algoritmin ja menetelmän tarkkuus keskivaikean obstruktiivisen uniapnean tunnistamisessa on testeissä todettu olevan 95% luokkaa. Livtec Recoveryn tuloksia ei voi kuitenkaan käyttää suoraan lääketieteelliseen diagnoosiin, vaan suosittelemme hakeutumaan lääketieteellisiin tutkimuksiin, mikäli tulokset osoittavat selvästi kohonnutta uniapneariskiä. Tulosten perusteella saat kuitenkin myös vinkkejä elintapojesi parantamiseen.

Livtec Hyvinvointianalyysi käyttää Suomessa suunniteltua ja valmistettua lääketieteellisesti hyväksyttyä Bittium Faros™️ EKG-sensoria. Lääketieteellisesti hyväksytyn anturin nauhoitetta voidaan hyödyntää ammattilaisten, mm. kardiologin lisätutkimuksissa, mikäli mittauksissa havaitaan runsaasti poikkeamia kuten lisälyöntejä tai epäsäännöllistä rytmiä. Lue lisää menetelmästä TÄÄLTÄ.

Suuntima Online