fbpx
Suuntima Online

Valmennukset verkossa - Hyvinvointi - Liikunta - Terveys

Tervetuloa Suuntiman verkkokauppaan ja valmennus­alustalle, Suuntima Onlineen.

Verkkokaupasta voit ostaa Suuntiman palveluja, tuotteita ja verkkovalmennuksia. Kun ostat verkkovalmennuksen tai muun verkossa saatavilla olevan palvelun, luot samalla itsellesi käyttäjätunnukset Suuntima Online -palveluun.

Jos olet jo aiemmin ostanut valmennuksia tai kursseja Suuntiman verkkokaupasta, pääset käyttämään niitä kirjautumalla sisään.

Esittelyssä

Verkkokursseja, valmennuksia, tuotteita

Suuntima Onlinesta voit ostaa verkkokurssien ja -valmennusten lisäksi hyvinvointiin, ravintoon ja liikuntaan liittyviä tuotteita. Verkkokaupassa on myynnissä myös valmennuksia ja kursseja, jotka järjestetään verkkopalvelun sijaan fyysisessä paikassa, kuten Suuntiman hyvinvointistudiolla Lempäälässä. Fyysisten tuotteiden yhteydessä on kerrottu mahdolliset toimituskulut. Jotkin tuotteet, kuten lahjakortit, ovat digitaalisia, ja ne lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen maksun jälkeen.

Ostaessasi verkkokurssin tai -valmennuksen, saat sisällön käyttöösi heti, kun maksu on rekisteröity Suuntima Onlinessa. Kun maksu on rekisteröity, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen tiedon käytettävissä olevasta sisällöstä.

Kaikki ostamasi sisällöt, kurssit, valmennukset ja tuotteiden  ostohistorian löydät tilitiedoistasi, valikossa kohta “Oma tili”.